Vakantie tip: reserveer nu een Droam; grenzeloos goedkoop online

Array

Mobiel internet in het buitenland, ook wel data roamen genoemd, kan nu stukken goedkoper. Zodat je tijdens je vakantie, wintersport of zakenreis overal voordelig online kan zijn. Hoe werkt het? Met Droam kun je door middel van wifi tot 5 mobiele telefoons, laptops en/of tablets zoals de iPad aansluiten. Droam gebruik je naast je mobiele telefoon, zodat je gewoon bereikbaar bent op je eigen nummer. Geen gedoe met sim kaarten of hoge rekeningen, maar vooraf duidelijkheid over de kosten. Droam maakt het mogelijk om grenzeloos goedkoop online te zijn in bijna 50 landen.

Droam werkt naadloos in West-Europa, Droam schakelt zelf tussen deze landen dus je hoeft niets te doen om mobiel online te zijn met Droam. Denk bij het bestellen van Droam aan het invoeren van de vertrekdatum en NIET de datum van gebruik. Naar aanleiding van deze datum sturen we Droam naar je toe.

Hieronder een video van Bright’s zogenaamde ‘uitpakparty’ waarin je kan zien hoe Droam werkt.

Voortzetting  Droam  dienstverlening  onder  druk
Wil je blijven internetten in het buitenland en geld blijven besparen met Droam, plaats dan nu je order via www.droam.nl/bestellen . Vul bij de actiecode opxlet012 in zodat wij je als trouwe klant herkennen en iets voor je terug doen. Help ons verder door vrienden en collega’s te wijzen op de voordelen van Droam, zodat zij kunnen meehelpen.

Als je meer informatie wilt, kun je ons mailen of twitteren @droam. Nadere details en vragen en antwoorden vind je op: http://droam-early-order-actie.posterous.com/

Dank voor het doorzetten van dit bericht en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Namens het Droam Team

Phillip Actor, aka @attore

Oprichter

Recente artikelen