Zaterdag 12 mei: jarige Delta Zorgboulevard zet deuren wijd open voor het publiek

Delta Zorgboulevard viert zaterdag 12 mei zijn eerste verjaardag en iedereen is van harte uitgenodigd! Ook altijd eens achter de schermen willen kijken bij Delta? Weten hoe een behandelkamer eruit ziet? Kom dan zaterdag 12 mei naar Delta Zorgboulevard van 11.00 tot 16.00 uur!

Deze open dag staat bij Delta in het teken van het brein. Heeft u altijd al een kijkje willen nemen in uw eigen brein? Bij Delta kunt u uw hersenactiviteit meten via een badmuts met elektrodes die de signalen weergeven. Of win een tablet bij onze breinbreekquiz! Daarnaast zijn er voor jong en oud genoeg leuke, interessante psychologische testjes te doen.

Onder het motto ‘Welkom op de zorgboulevard’ stellen naast Delta ook andere zorgpartners op de Zorgboulevard hun deuren wijd open. U kunt op uw gemak kennismaken met alle (zorg)voorzieningen en antwoord krijgen op al uw (gezondheids)vragen.

De Zorgboulevard pakt uit met de gezondheidsparade! Hier kunt u gezondheidstesten laten doen, een ambulance van binnen bekijken of in de fitnessnackbar uw eigen smoothie bij elkaar fietsen. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in de kidscorner: schminken, springkussen en de berendokter. Of laat een arm of been in het gips zetten…

Uiteraard is er gezorgd voor gezellige muziek en is ook de inwendige mens niet vergeten.

Hoogtepunt van de dag is een enorm schilderij van 100 m2, dat door de jeugd wordt beschilderd en tijdens de open dag wordt opgehangen op de Zorgboulevard, als blijvende herinnering van deze prachtige dag.

Lees meer op www.deltapy.nl en www.opdezorgboulevard.nl.