Voorhouts bedrijf schenkt cadeautip aan Reumafonds

Array

Het Reumafonds heeft op woensdag 23 mei een cheque ontvangen van de firma W.F. Leenen uit Voorhout. Dit bloembollenbedrijf vroeg bij de opening van haar nieuwe bedrijfspand in Voorhout alle genodigden om een bijdrage voor het Reumafonds. Deze cadeautip heeft een bedrag van 6500 euro opgeleverd.

Jaco Leenen is met zijn broer Dirk en vader Jaap eigenaar van het bedrijf W.F. Leenen. Het familiebedrijf (sinds 1954) groeide uit zijn Sassenheimse jasje en is daarom in april naar Voorhout verhuisd. “We wilden dit uiteraard met onze relaties vieren, vandaar het grote openingsfeest. Omdat we zelf dagelijks al met bloemen bezig zijn, zochten we juist naar een bijzonder cadeau, zoals een goed doel waarmee we ons succes kunnen delen”, zegt Jaco.
Het werd het Reumafonds, omdat de familie uit eigen ervaring weet hoe ingrijpend reuma is. Truce Leenen (moeder Jaco en Dirk) heeft sinds 1985 reumatoïde artritis.

Tijdens het openingsfeest in april werd door de ruim 700 genodigden positief gereageerd op het verzoek. Via collectebus en overschrijving werd 6500 euro opgehaald. Het Reumafonds is erg blij met elke gift die bijdraagt aan onze missie: reuma de wereld uit.

bron: Reumafonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen