Gezondheid, ontspanning en praktisch advies tijdens Leef3.nu

Array

Vijftigplussers die graag zoveel mogelijk uit het leven halen en zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven, kunnen voor informatie over gezondheid, ontspanning en praktisch advies terecht bij Leef3.nu, op woensdag 12 september van 12.30 – 20.30 uur in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Tijdens Leef3.nu voorziet Beweging 3.0 vijftigplussers op verschillende manieren van informatie. Zo kunnen bezoekers onder andere terecht voor gezondheidstips, healthchecks, een gesprek met de notaris en juridisch advies. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. Zo kan men gratis deelnemen aan workshops als Mindfulness, Fotografie, Omgaan met de e-reader of een optreden van de West Coast Jazz Band.

Ook stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen kan tijdens Leef3.nu. Woonzorgcentrum De Lichtenberg, waar ook een deel van het programma plaatsvindt, ligt om de hoek en dient als stemlokaal.

Meer informatie over Leef3.nu en het uitgebreide programma is te vinden op www.leef3.nu. Voor vragen kunnen bezoekers ook terecht bij de ledenservice van Beweging 3.0 via (033) 422 05 00 of [email protected].

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen