Gezond zwanger worden? Care for Women kan je daarbij helpen

Array

Zwanger worden gaat helaas niet bij iedereen even makkelijk. Leeftijd, stress en leefgewoonten kunnen een negatieve invloed hebben op het zwanger worden. Tevens spelen deze rol in een gezonde zwangerschap. Belangrijk is een goede voorbereiding op je zwangerschap. Wat kunnen jij en je partner hier zelf aan meewerken?

Zwanger worden is een puzzel die precies in elkaar moet passen wil het lukken. Je bent maar een paar dagen per maand vruchtbaar en dat verschilt ook nog eens per maand. Geen wonder dus dat het soms wat langer duurt voordat je van een zwangerschap kunt gaan genieten!

Wat kan je doen?

Inmiddels weten we dat er veel is wat je zelf kunt doen. Jouw leefgewoonten maar ook die van je partner kunnen van invloed zijn, daarnaast zijn overgewicht, jouw leefstijl en bepaalde voedingsgewoonten ook van invloed op een succesvolle zwangerschap. Wil je graag weten hoe je sneller zwanger kunt raken dan kan de Care for Women specialiste je helpen! Zij brengt jouw persoonlijke situatie in kaart, bekijkt je menstruatiekalender en temperatuurcurve en komt dan met een gericht advies, wat ook voor jou haalbaar is.

Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak bij de Care for Women specialiste bij jou in de buurt! Zij is hiervoor speciaal opgeleid en kan je als geen ander deskundig helpen. Je kunt zelfs terecht zonder doorverwijzing van je huisarts en steeds meer zorgverzekeraars vergoeden dit*
* Controleer de polisvoorwaarden van je eigen zorgverzekering.

Recente artikelen