Prijs voor het beste Verloskundig Samenwerkingsverband

Tijdens het congres Geboortezorg op 18 januari 2013 vindt de prijsuitreiking plaats van het best functionerende verloskundig samenwerkingsverband van Nederland. De jury kijkt naar zes criteria voor de structuurkwaliteit van een VSV: 1. Is er een gezamenlijke visie opgeschreven? 2. Is de interne besluitvorming op schrift gezet? 3. Zijn er professionele zorgpaden voor instroom, taakverdeling en doorverwijzing? 4. Wordt de (keten)kwaliteit van zorg regelmatig besproken? 5. Is het berichtenverkeer tussen professionals en tussen VSV bestuur en achterbannen vastgelegd? 6. Vindt regelmatig evaluatie plaats van het VSV functioneren? VSV met de meeste punten wordt VSV van het jaar 2013. De prijs bestaat uit een certificaat en vier kaartjes voor een musical naar keuze. Graag nodigen wij VSV besturen uit de zes vragen te beantwoorden en vóór 8 januari 2013 in te sturen naar congresorganisator Petra Schimmel. Deelnemen aan het congres op 18 januari 2013?
Bron: Julius Centrum
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen