Opbrengst Serious Request niet door kabinet verdubbeld

Array

Het Kabinet verdubbelt de opbrengst van Serious Request ook dit jaar niet. Minister Lilianne Ploumen van ontwikkelingssamenwerking gaat de opbrengst van Serious Request 2012 niet verdubbelen. Ondanks dat het Kabinet Rutte zegt het Rode Kruis een warm hart toe te dragen zijn zij niet van plan om de opbrengst van Serious Request 2012 te gaan verdubbelen. Net als vorig jaar overigens. Ook toen gebeurde dat niet doordat zelfde Kabinet Rutte. Toen Balkenende nog premier was gaf het Kabinet wel geld. Zij steunden de actie van 3FM enkele jaren door het bedrag wél te verdubbelen.Giel Beelen heeft er diverse keren op aangedrongen bij de Minister maar zij ging niet overstag.De actie Serious Request 2012 duurt nog tot maandag 24 december. Het Glazen Huis staat in Enschede en de actie loopt erg goed. Zondag was al een bedrag opgehaald van 6.142.180 euro

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen