Jeugdhulp Friesland verbetert de energiehuishouding met BAS Energie

Array

02-bas-logo-lucht01pngPer 1 januari 2013 kiest Jeugdhulp Friesland twee jaar voor BAS Energie. Samen met BAS gaat de zorginstelling de energiehuishouding van al haar locaties verbeteren en verduurzamen.
BAS biedt Jeugdhulp Friesland de mogelijkheid om significante kosten te besparen. De eerste stap is het verlagen van de elektriciteitskosten en een efficiente energieadministratie. Volgende stappen zijn maatregelen voor energiebesparing en eigen energieproductie, waardoor de instelling stapsgewijs naar 0 euro energiekosten gaat.

Sipko de Groot, Directeur Bedrijfsvoering Jeugdhulp Friesland: “Met onze zorg voor kinderen vervullen we een belangrijke maatschappelijke rol. Kinderen zijn onze toekomst. Daar past duurzaam energiegebruik goed bij. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een gezonde leefomgeving. BAS biedt ons hiervoor een goede oplossing tegen een goede prijs.”

Jeugdhulp Friesland
Stichting Jeugdhulp Friesland helpt kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders bij problemen rond gedrag, ontwikkeling en opvoeding. Jeugdhulp Friesland geeft hulp aan ruim 2.500 clienten vanuit 39 locaties en met ongeveer 700 medewerkers.

BAS Energie
Samen met BAS gaan mensen en bedrijven naar 0 euro energiekosten en zelfs naar energieopbrengsten. Zo worden ze eigenaar van hun energievoorziening en onafhankelijk van fossiele energie. BAS ontwikkelt en levert daarvoor een scala aan maatregelen. BAS is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Bron: BAS Energie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen