Spetter mee in Tikibad Duinrell!

M_NVA 62 leaflet autidoedag duinrell.inddOp zaterdag 12 januari 2013 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met het Tikibad een spetterende Auti-Doe-Dag. Het glijbanenparadijs is tijdens deze dag exclusief toegankelijk voor mensen met autisme en hun familie. Om grote drukte te voorkomen zijn er een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop beschikbaar en hierbij geldt: VOL = VOL.
Drie uur lang plezier maken in het speciaal voor deze dag autismevriendelijk gemaakte zwemparadijs.

Alle glijbanen zijn open maar geluid en lichteffecten worden op deze dag zoveel mogelijk beperkt. Tijdens de Auti-Doe-dag is er een NVA informatiepunt en zullen er vrijwilligers namens de NVA aanwezig zijn om de bezoekers waarnodig te ondersteunen. Er is deze dag de keuze uit twee tijdsblokken, voor dit tijdsblok wordt slechts een beperkt aantal kaarten verkocht.

De kaarten zijn € 15,00 per persoon.
De tijdsblokken waaruit u kunt kiezen op zaterdag 12 januari 2013 zijn:
09:30 – 12:30 uur
13:00 – 16:00 uur

Tussen de tijdsblokken is een half uur ruimte ingepland, zodat de groep elkaar niet overlappen in de kleedruimtes. U kunt dus tot de eindtijd van het blok zwemmen en hebt vervolgens nog een half uur voor het omkleden. In het Tikibad is het restaurant La Place geopend met een beperkte kaart. Het restaurant is vanaf 09:30 uur geopend.

Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Voor flyer klik hier! (PDF, 2 Mb)

Let op: de overige attracties van attractiepark Duinrell en de bijbehorende restaurants zijn gesloten. Parkeren bij Duinrell kosten € 6,50 per auto. De parkeerkaart kunt u direct met de entreebewijzen bestellen.
Het Tikibad is meer dan een tropisch zwembadparadijs.
De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad.
Klik hier de voorbereidingskit van het Tikibad. Hierin staan de beschrijvingen van de glijbanen en andere praktische informatie over het zwembad en uw bezoek.
Graag tot ziens bij de Auti-Doe-Dag in het Tikibad!

Mede mogelijk gemaakt door St. Theodora Boasson
Bron: NVA

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen