Kraamzorg live!

Array

kraamhulpKraamzorg heeft binnen deze website een eigen plek gekregen www.actiz.nl/kraamzorg  Voor de buitenwereld is ActiZ vooral de vertegenwoordiger van de ouderenzorg, maar dat is naast jeugdgezondheidszorg en kraamzorg feitelijk een deel van het gebied dat ActiZ bestrijkt. ActiZ wil met deze nieuwe site laten zien waar zij en haar kraamzorgleden voor staan.

In 2013 zetten we als ActiZ verder in op positionering en profilering van onze branche. Daarbij hoort ook een stevige positie voor kraamzorg en jeugdgezondheidszorg (site is in ontwikkeling). Neem snel een kijkje op www.actiz.nl/kraamzorg en laat ons weten wat u ervan vindt via [email protected]

Bron: ActiZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen