Gemeente Landerd zegt contract lokale krant op om Q-koorts artikel

De gemeente Landerd (Noord-Brabant) heeft het contract met de lokale krant Arena over publicatie van de gemeentebekendmakingen opgezegd vanwege een artikel waarin een ambtenaar werd beschuldigd van meineed. Arena schreef dat de ambtenaar heeft meineed zou hebben gepleegd bij een enquêtecommissie uit de gemeenteraad over een omstreden vergunning voor een geitenstal. De Q-koorts was toen op haar hoogtepunt. De gemeente zegt dat de algemeen geldende journalistieke code is overschreden, omdat de namen van ambtenaren worden genoemd en zij zich niet publiek kunnen verdedigen. De journalisten van het weekblad zeggen dat ze zich niet aan die eenzijdig opgelegde afspraak hoeven te houden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen