Hartverwarmende Open Dag Zorgboulevard Rotterdam 16 maart jl.

Op zaterdag 16 maart 2013 hebben alle zorgorganisaties en vele winkels op de Zorgboulevard Rotterdam de deuren wijd open gezet voor het publiek. Vele bezoekers liepen over de Zorgboulevard met als thema ‘Ontdek het kloppend hart van de Zorgboulevard’.

Het Maasstad Ziekenhuis, Delta Zorgboulevard, Bouman GGZ, Youz, Sprink en het Roparun Centrum organiseerden diverse activiteiten. Zo was het mogelijk een mindfulnessworkshop te volgen, te speeddaten met een psycholoog, uw hersenactiviteit te testen, een gehoortest te doen of een lekkere voetmassage te krijgen.

Foto prijsuitreikingMensen konden, met rondleidingen een uniek kijkje nemen bij verschillende organisaties zoals het GeboorteHotel, het Aafje zorghotel en bij Sanquin Bloedvoorziening. Daarnaast bleef het niet bij kijken. Er waren bij diverse organisaties proeverijen, van hapjes tot maaltijden. Het kon zaterdag allemaal op de Zorgboulevard.

Voor de kinderen waren er speciale activiteiten georganiseerd. Zij konden met hun knuffel naar de berendokter, gips laten zetten, door trucagefotografie op de foto in een operatiekamer of ambulance. De gehele dag was er tot groot vermaak van het publiek een entertainer met een afwisselend programma  voor jong en oud. Ook was er gezorgd voor muzikale omlijsting op de speciaal voor de Open Dag in hartensfeer versierde Zorgboulevard.

iPad

Speciaal op deze dag maakten bezoekers kans op een iPad. Bezoekers die alle stickers verzamelden en de slotvraag goed beantwoordden maakten kans op deze fantastische prijs. Om 15.00 uur ontving de winnaar Victor Hogewey (9 jaar) deze iPad uit handen van de heer Sven de Langen, portefeuillehouder Welzijn, Werk, Jeugd, Ouderen & Onderwijs van de deelgemeente IJsselmonde.

 

Op de Zorgboulevard vindt u veel verschillende zorginstellingen. Onder andere het Maasstad Ziekenhuis, Delta Psychiatrisch Centrum, het Aafje Zorghotel, het GeboorteHotel, Huisartsenpost Rotterdam Rijnmond, het Roparun Centrum en winkels zoals de Spar, Pearle, Relax Kappers, La Place, Thuiszorgwinkel en Schoonenberg. Daarmee vormt de Zorgboulevard  een uniek concept in Nederland zowel qua schaal als aanbod.

 

Wilt u meer weten over de Zorgboulevard? Kijk dan op www.opdezorgboulevard.nl.

Recente artikelen