149.999e inwoner Amersfoort geboren in Meander Medisch Centrum

0
347

De 149.999e inwoner van Amersfoort heet Gijs van der Veen en is op donderdag 11 april geboren in Meander Medisch Centrum op locatie Elisabeth. Op maandag 15 april om 10.36 uur werd hij door zijn vader ingeschreven bij de Burgerlijke Stand van de gemeente Amersfoort, drie minuten voordat de 150.000e inwoner werd geregistreerd.

Frank de Reij, voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum, bezocht woensdag de trotse ouders van Gijs. Hij feliciteerde de ouders en overhandigde hen namens het ziekenhuis een boeket bloemen. 149.999e inwoner“Normaal gesproken weet je niet hoeveelste inwoner je bent in de stad. We vinden het erg leuk dat we weten dat Gijs de 149.999e inwoner is”, vertelt Anja van der Veen, de moeder van Gijs. De familie kijkt positief terug op hun verblijf in het ziekenhuis. “Meander heeft goed voor ons gezorgd. En de verpleegkundigen zijn schatten!”, aldus de familie.

 

Digitaal stadsportret
De 150.000e Amersfoorter is de bijna tweejarige Tijn. De afgelopen maanden leefde Amersfoort toe naar de komst van de 150.000e inwoner. Sinds 2 januari 2013 konden inwoners een foto en video aanbieden voor het digitaal stadsportret Amersfoort Dat Zijn Wij, op www.amersfoortdatzijnwij.nl. De vijf inwoners vóór en na de 150.000e inwoner worden uitgenodigd om een foto of video bij te dragen aan het stadsportret. Ook baby Gijs is binnenkort te bewonderen op het digitale stadsportret.

 

Meander Moeder Kind
Eind december opent Meander Medisch Centrum de deuren van het nieuwe ziekenhuis aan de Maatweg. In het nieuwe ziekenhuis is alle moeder-en-kind-zorg op één etage te vinden. Ze worden samen verpleegd in prettig ingerichte kraamsuites. Moeder en kind verblijven dan altijd bij elkaar op dezelfde kamer. De afdeling Meander Moeder Kind biedt de beste zorg rondom de geboorte. Op www.meandermc.nl is een korte film te zien over het nieuwe Meander Moeder Kind.

 

Bron: Meander Medisch Centrum

Vorig artikelVerzekerde wil zien wat dokter declareert
Volgend artikelBeth Shalom: nieuwe meting IGZ geeft vertrouwen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.