Babyboom volgt stel in Röpcke-Zweers Ziekenhuis

0
399

De afgelopen maanden heeft de NCRV diverse opnames in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg gemaakt met Willma en Rick van Winkoop uit Hardenberg voor de TV-serie Babyboom. Het stel is tijdens de zwangerschap tot aan de geboorte gevolgd.

Willma: “Ik zag op een forum een link staan naar een oproep voor het programma Babyboom, aan vrouwen die in verwachting zijn van een meerling. Het leek ons leuk om hieraan mee te doen om voor ons zelf een mooi document te hebben voor later.” Tijdens de zwangerschap is Willma bijgestaan door gynaecoloog Monique Wüst van de Saxenburgh Groep, waaronder het ziekenhuis valt. De TV-kijker ziet het stel onder andere bij het maken van een echo en na de bevalling in de kraamsuite van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis.

Wilma werkt in het Hardenbergse ziekenhuis als verpleegkundige. De opnames waren voor haar dan ook op bekend terrein.

Het programma Babyboom wil in beeld brengen hoe bijzonder en mooi het krijgen van een baby is, maar ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Het stel is inmiddels verblijd met de komst van een gezonde tweeling. De familie Van Winkoop is voor het eerst te zien op 18 april, vervolgens 25 april en 2 mei, Ned. 1, 21.30 uur.

Vorig artikelIk ben blij
Volgend artikelUMC St Radboud gaat te water met beademde patiënten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.