Presentatie resultaten ‘Dieetbehandeling nieuwe stijl’ Diëtistenpraktijk HRC op 21 mei

0
746

Dietsitenpraktijk HRC RotterdamResultaten ‘Dieetbehandeling nieuwe stijl’ Diëtistenpraktijk HRC
Een dieetbehandeling van 3 maanden gegeven door de diëtist bij cliënten met overgewicht en obesitas heeft een significant positief effect op het lichaamsgewicht, de vetmassa, vetvrije massa, tailleomtrek, bloeddruk en kwaliteit van leven. Deze resultaten worden aangetoond in de pilot van Diëtistenpraktijk HRC die gestart is in september 2012.

Op dinsdag 21 mei a.s. organiseert de Coöperatie FOOD u.a. een symposium waarbij een uitgebreide toelichting wordt gegeven over deze pilot.
Aanmelding voor het symposium is nog mogelijk. Via bijgaande link: http://www.food4dietisten.nl/food-symposium-profilering-van-uw-ditistenpraktijk-anno-2013. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Vorig artikelKwaliteit van leven in een verpleeghuis
Volgend artikelDirecteur meest succesvolle school VS vertelt over stressvrije scholen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.