Vrouwen willen snurkprobleem oplossen voor Vaderdag

apneuUit intern onderzoek onder patiënten van de Kliniek voor Snurken en Apneu is gebleken dat vrouwen dit jaar massaal hun gesnurk willen oplossen voor Vaderdag.  40% van alle snurkers bij de Kliniek voor Snurken en Apneu is van het vrouwelijk geslacht. Dit jaar wordt net voor Vaderdag ineens een stijging bemerkt van 20% onder dames om van het gesnurk af te komen.
Bij navraag onder de snurkende dames blijkt dat zij dit moment willen aanpakken om hun partner te verrassen aangezien snurken niet charmant en vooral niet sexy is.Snurken onder dames is nog steeds een groot taboe. Het is een groot misverstand dat vrouwen niet snurken.  Nederland telt ongeveer 1.6 miljoen vrouwen die hier dagelijks last van hebben.  Snurken is niet alleen vervelend voor de partner, het kan ook allerlei gezondheid belemmerende factoren veroorzaken zoals chronische vermoeidheid, concentratieproblemen en verhoogde kans op hart en vaatziekten.

Woordvoerder Olivier Tielemans:
”Dat vrouwen zich tegenwoordig sneller laten behandelen tegen snurken heeft voornamelijk met de emancipatie te maken. Dat er nu rondom Vaderdag veel meer aanvraag naar een vrouwelijke snurkbeugel is blijft ook voor ons een ongekende ontwikkeling.”