Vliegende balzak #CheckYourBalls

0
507

#CheckYourBalls Mannen praten niet snel over hun gezondheid, in het bijzonder de gezondheid van hun gereedschap . Male Cancer Awareness Campaign in Verenigd Koninkrijk wil jullie het over zaadbalkanker met jullie hebben over zaadbalkanker, want het is een zeer geneesbare ziekte indien vroeg ontdekt. Om aandacht te genereren voor kanker, heeft de groep samen met de Ierse acteur Chris O’Dowd met een Indiegogo campagne om genoeg geld voor ‘SkyBalls,’ opgehaald, een luchtballon in de vorm van een balzak, maar dan in de lucht!!

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Hjb_cgOJ8Wo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Het scrotum-vormige ballon is de ‘ultieme bewustzijn hulpmiddel,’ luidt de campagne, en de groep wil de komende 10 jaar  met mensen maken om te praten over zaadbalkanker. De £ 100.000 kostende ballon met de hashtag  #CheckYourBalls kan je helpen en daarmee help je mannen na te denken over hun scrotumgezondheid en meer aandacht voor de ziekte te krijgen.