Slim distribueren okay, maar niet als gratis persbericht

give-take1We begrijpen dat iedere organisatie die een persbericht aan ons stuurt daar de effectiviteit van wil kunnen meten. Daar werken we graag aan mee, maar niet als gratis persbericht. Wij denken dat PR vooral draait om sociaal distribueren en wederzijds respect. Maar dat je dat in overleg doet met het medium waar je dat persbericht wil plaatsen. Het, zonder overleg met ons, meten van je effectiviteit met meettags is niet toegestaan. Wij zijn transparant over meettags en cookies, maar dat verwachten we ook bedrijven die persberichten aanleveren. Verspreid je persberichten op slimme en sociale wijze, en overleg die met de redactie van MedicalFacts. We hebben aantrekkelijke vaak een aantrekkelijk aanbod! Persberichten die meettags bevatten worden niet geplaatst. Voorheen verwijderen we de meettags, maar het wordt steeds vaker toegepast en daarom hebben we besloten die berichten niet meer toe te staan. 

MedicalFacts slaat dus niet zo veel informatie op van lezers, zoals contactgegevens, social media profielen en aantekeningen, zonder daar transparant over te zijn.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen