Spraakmakend event rondom eHealth

Array

congres bijeenkomstOp dinsdag 22 oktober organiseert Health Valley het event “eHealth & Business” in het Sanadome te Nijmegen. Ondernemers, zorgprofessionals, patiënten en beleidsmakers bespreken hun ervaringen met eHealth. Het programma is gevuld met tal van gerenommeerde sprekers en spraakmakende voorbeelden van eHealth toepassingen in de praktijk. Op het podium dit jaar onder andere Renske Visscher (Altrecht), Lucien Engelen (Radboud REshape & Innovation Center) en Hans ter Brake (Vital Innovators).

Nieuw dit jaar is het spreekuur van de ‘eHealth dokteren’  met onder andere consultant mHealth,  Robert Houtenbos, Lucien Engelen, Director Radboud REshape & Innovation Center of eHealth ondernemer Daan Dohmen.

Netwerkorganisatie Health Valley heeft een voortrekkersrol op het gebied van eHealth, het evenement eHealth & Business groeide de afgelopen vijf jaar dan ook uit tot een van de meest opvallende evenementen binnen de eHealth. Wilt u weten wat er op het gebied van eHealth speelt, meld u dan nu nog aan, de plaatsen zijn beperkt. www.health-valley.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen