Spraakmakend event rondom eHealth

congres bijeenkomstOp dinsdag 22 oktober organiseert Health Valley het event “eHealth & Business” in het Sanadome te Nijmegen. Ondernemers, zorgprofessionals, patiënten en beleidsmakers bespreken hun ervaringen met eHealth. Het programma is gevuld met tal van gerenommeerde sprekers en spraakmakende voorbeelden van eHealth toepassingen in de praktijk. Op het podium dit jaar onder andere Renske Visscher (Altrecht), Lucien Engelen (Radboud REshape & Innovation Center) en Hans ter Brake (Vital Innovators).

Nieuw dit jaar is het spreekuur van de ‘eHealth dokteren’  met onder andere consultant mHealth,  Robert Houtenbos, Lucien Engelen, Director Radboud REshape & Innovation Center of eHealth ondernemer Daan Dohmen.

Netwerkorganisatie Health Valley heeft een voortrekkersrol op het gebied van eHealth, het evenement eHealth & Business groeide de afgelopen vijf jaar dan ook uit tot een van de meest opvallende evenementen binnen de eHealth. Wilt u weten wat er op het gebied van eHealth speelt, meld u dan nu nog aan, de plaatsen zijn beperkt. www.health-valley.nl