Ruim 25 VVT zorginstellingen starten met e-learning van CampusCare

Array

Computer mouse and books - e-learning concept.De komende tijd starten meer dan vijfentwintig zorginstellingen met de e-learningcursussen van CampusCare. Drie maanden lang maken de zorginstellingen gebruik van het aanbod om de e-learningcursussen van CampusCare in een bijgeleverd leermanagementsysteem uit te proberen.

Met dit aanbod krijgen zorginstellingen de kans om ervaring op te doen met e-learning in de VVT. Na afloop van de drie maanden ontvangen de zorginstellingen een evaluatierapport. Aan de hand van de resultaten uit dit rapport krijgen de zorginstellingen advies op maat in de vorm van praktische aanbevelingen.

CampusCare, onderdeel van Noordhoff Health, biedt relevante e-learningcursussen specifiek voor zorginstellingen in de VVT en zijn helemaal afgestemd op de werkzaamheden van de zorgprofessionals. De cursussen zijn V&V geaccrediteerd en volgen de richtlijnen uit het beroepsprofiel, het meest recente kwalificatiedossier Verpleegkunde en Verzorgende IG, en de protocollen van Vilans. Meer informatie: www.campus-care.nl.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen