Tzorg is bereid hulp bij huishouden van Cordaan in Zaanstad te continueren

Array
Hulpen bij het huishouden van Cordaan in Zaanstad kunnen wellicht per 1 januari 2014 in dienst treden bij zorgaanbieder Tzorg. Cordaan heeft afgezien van deelname aan de nieuwe aanbestedingsronde voor deze dienstverlening. Tzorg biedt een oplossing aan medewerkers en cliënten van Cordaan. Zij kunnen met de zekerheid van een nieuw contract samen overstappen.

Huub Gerard (directeur Cordaan Thuiszorg) toont zich verheugd over deze oplossing. “Voor onze medewerkers en cliënten in Zaanstad is dit een goede oplossing. Axxicom-Thuishulp-doet-meer-De relatie tussen hen kan ongehinderd worden voortgezet”. Directeur Mark van den Berg van Tzorg bevestigt dit: “Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om samen met hun cliënten naar Tzorg over te stappen. In de meeste gevallen onder dezelfde arbeidsvoorwaarden en uiteraard conform de CAO-VVT. De koppeling tussen cliënt en hun eigen vertrouwde hulp blijft zo behouden bij een overstap naar onze organisatie.”

De hulpen bij het huishouden van Cordaan hebben in een bijeenkomt op 25 november kennis gemaakt zorgaanbieder Tzorg. De cliënten zijn per brief op de hoogte gesteld.

Bron: Cordaan
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen