Vandaag Health Valley Event 2014 in Nijmegen

0
314

Het thema van Health Valley Event 2014 draait om verbinding. Verbinding binnen de zorgketen om de zorglijnen zoveel mogelijk op elkaar te laten aansluiten door middel van innovatieve oplossingen. Maar ook verbinding tussen kennis, de zorg en de ondernemer. Door in co-creatie zorginnovaties te ontwikkelen die de gezondheidszorg daadwerkelijk verder brengen.

Health Valley, ‘Where health & innovation connect’. Twitter je mee? #HVE14
Programma

9.30 -11.15: Plenair programma
Toonaangevende keynotes zullen hun visie geven op het thema van de dag. De dag draait om het zoeken naar verbinding binnen de gezondheidszorg. Verbinding binnen de diverse zorgketens maar ook verbinding tussen de gezondheidszorg, kennis en ondernemerschap.De keynotes zijn:

11.15 – 12.30: Parallelle sessies
Diverse parallelle sessies zodat er voor iedere deelnemer een interessante sessie te volgen is. De volgende sessies komen aan bod:

12:30 – 13:30 Lunch en start beursvloer

13.30 – 16.00: Health Experience

Tijdens de Health Experience wordt de deelnemer een gevarieerd programma geboden met o.a. de volgende onderdelen:

Beursvloer

Diverse bedrijven actief op het snijvlak van zorg en innovatie zullen zich op de beursvloer van het Health Valley Event presenteren.

Science Meets Business: The Art of Venturing

Op welk moment start je een bedrijf? Hoe breng je een product naar de markt? Wanneer haal je uit een wetenschappelijke activiteit economisch voordeel? Het opzetten van een business kent vele scenario’s. Dat geldt ook voor de weg naar een geslaagd ondernemerschap. Tijdens de sessie van SMB Life Sciences vertellen drie ondernemers
over hun ervaringen, do’s & dont’s en de succesfactoren en valkuilen bij het runnen
van een business: Henk Viëtor (Oncodrone, DDF), Jan Nesvadba (Cordian) en Anja
Garritsen (Innatoss).

Living Lab

In het living lab laten ondernemers de nieuwste producten op het gebied van zorginnovatie zien. Bezoek het living lab en dompel uzelf onder in vernieuwing.

Investorslounge

De investorslounge wordt georganiseerd in samenwerking met het Business Angel netwerk van Oost NV, Meesters van de Toekomst. De afgelopen jaren is deze sessie uitgegroeid tot een van de meest bezochte sessies op het event en trekt naast veel private investeerders ook de nodige aandacht van de media.

Pecha Kucha’s

Tijdens de Pecha Kucha’s zullen onderzoekers van de kennisinstellingen aan de Red Med Tech Highway kort maar krachtig baanbrekende onderzoeksresultaten presenteren. De pecha kucha’s zullen gepresenteerd worden door Wil Tinnemans. Mis het niet!

De volgende onderzoeksinstellingen hebben bevestigd meerdere Pecha Kucha’s te
verzorgen:

  • Radboudumc
  • Universiteit Twente
  • Technische Universiteit Eindhoven
  • Wageningen University

Kijk hier voor meer informatie over Pecha Kucha’s

“Eerste Hulp Bij Ondernemen”

Speciaal voor ondernemers in de Health-sector organiseert Health Valley in de Kleine Zaal
“Eerste Hulp Bij Ondernemen”. Hier kunt u terecht voor een op een adviesgesprekken met allerhande dienstverleners in de zorg en breidt u uw netwerk verder uit. Ook kunt u hier matchmaking gesprekken voeren met mogelijk interessante businesspartners.

U kunt zich hiervoor aanmelden ter plaatse bij het Health Valley Infopunt.

HV Zeepkist

In het HV Café staat de HV Zeepkist. Heeft u iets te melden, wilt u iets onder de aandacht brengen of heeft u een geweldig idee?

Zorg dan dat u tussen 12.30 en 13.30 uur op de zeepkist staat in het Health Valley Café en misschien verschijnt daarmee uw idee, innovatie of wens wel in het magazine dat we die dag gaan maken!

16.00 – 17.30: Plenaire slotsessie

Tijdens de plenaire slotsessie biedt Health Valley het podium aan kansrijke initiatieven en spraakmakende ondernemers. Tijdens de finale van de Health Battle houden studenten een pitch voor de beste zorginnovatie. De dag wordt afgesloten met veel entertainment, waaronder een optreden van Ernst van der Pasch.

Vorig artikelDuizenden herseninfarcten te voorkomen door diagnostische innovatie
Volgend artikelAlle Santeon ziekenhuizen Topwerkgever 2014
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.