Debat in de Rode Hoed > wanneer zijn de rapen gaar?

Array

debat-200x200Op woensdag 16 april wordt het debat ‘Wanneer zijn de rapen gaar” gehouden in De Rode Hoed in Amsterdam. Praat samen met ActiZ, V&VN en NPCF mee over veiligheid in de zorg.

Een leven zonder risico’s bestaat niet. Maar waar liggen de grenzen aan eigen regie? En welke dilemma’s brengt dit met zich mee?

Onder leiding van Rudi Westendorp voeren we dit maatschappelijke debat graag met alle betrokkenen: zorgprofessionals, clienten, mantelzorgers, wetenschappers, studenten en bestuurders.

Van de partij zijn onder andere Henri Plagge, voorzitter Raad van Bestuur bij De Zorgboog; Diana Delnoij hoofd bij het Kwaliteitsinstituut; Henk Nies bestuurder bij Vilans en Wilna Wind, directeurv an NPCF.

> Praat mee en meldt u hier aan voor dit debat in De Rode Hoed

Deelname is gratis. Na afloop is er een borrel om na te praten.

 

Graag tot ziens om 19.00 uur op de 16e april in Amsterdam!

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen