Masters of VITALITY! met Dick Swaab op 29 april 2014

Dick Swaab (1944) is de vierde master in de serie Masters of VITALITY!, Een gratis lezingenreeks gegeven door vitale sprekers (70+). Deze Masters of VITALITY! vindt plaats op 29 april 2014 van 16.00-17.00 uur in Den Haag.

Dick Swaab
Dick Swaab is hoogleraar in de neurobiologie aan de Universiteit van Amsterdam en geniet bekendheid als hersenonderzoeker. Op wetenschappelijk gebied is Swaab een van de belangrijkste, ook internationaal bekende, Nederlandse onderzoekers met veel publicaties.Wij zijn ons brein en Van Baarmoeder tot Alzheimer zijn populairwetenschappelijke boeken van zijn hand.Dresselhuys SwaabCisca Dresselhuys
Na een korte introductie door Swaab zelf wordt hij geïnterviewd door Cisca Dresselhuys, journalist en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Opzij. Dresselhuys zoekt uit hoe het met de vitaliteit van Swaab is gesteld en hoe hij ouder worden ervaart.

Programma
15.45 uur   Welkom
16.00 uur   Interview
17.00 uur   Borrel

Locatie
Haagse Lobby in de Centrale Bibliotheek van Den Haag, Spui 68, 2511 BT Den Haag.

Aanmelden
Via e-mail: vitality@leydenacademy.nl.

Registraties worden op datum van binnenkomst afgehandeld. Vol is helaas vol.


Medical Delta

Deze lezing wordt georganiseerd door het programma VITALITY! van Medical Delta, het
universitaire samenwerkingsverband van TU Delft, Erasmus Universiteit, Erasmus MC,
Universiteit Leiden en het LUMC en (lokale) overheden. Binnen het programma worden
allerlei initiatieven ontwikkeld om de Nederlandse bevolking vitaler te maken en te houden.
Leyden Academy on Vitality and Ageing is coördinator van het VITALITY!-programma.

Recente artikelen