AbbVie presenteert gedetailleerde resulaten Fase III studie naar patienten met chronische hepatitis C

0
287

London 10-13 april a.s. International Liver Congress (ICL)
AbbVie heeft een zeer groot fase III studieprogramma afgerond naar een compleet orale, interferonvrije therapie met en zonder ribavirine  voor de behandeling van Hepatitis C. De resultaten van het uitgebreide onderzoeksprogramma bij  een brede  patiënten populatie met een Genotype I  (GT1) hepatitis C virusinfectie worden van 10 tot 13 april gepresenteerd op het Internationale Lever Congres in Lond0n. In de bijlage treft u het programma aan van de presentaties. Deze resultaten worden gepubliceerd op nejm.org.

 Vanaf maandag 14 april kunt u de belangrijkste ontwikkelingen zoals gepresenteerd tijdens de EASL in Londen, praktisch samengevat in een EASL-congresjournaal bekijken op MDL TV.

leverPresentatrice Inge Diepman en co-host dr. Rob de Knegt, hepatoloog Erasmus MC bespreken met toonaangevende gasten enkele van de belangrijkste onderwerpen, waardoor u binnen 24 uur na de EASL van het laatste nieuws op de hoogte bent.

 

Vorig artikelGemeenten niet voorbereid op inwonende ouders
Volgend artikelLancering interactieve ParkinsonTV
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.