Ouderenzorglocaties Saxenburgh Groep zetten hun deuren open voor vakantieopvang.

Array

Onbezorgd op vakantie bij de
Meestal is de vakantieperiode iets om reikhalzend en onbezorgd naar uit te zien. Soms echter levert dit bij mantelzorgers ook stress op, omdat er goede zorg voor vader of moeder geregeld moet worden als zij op vakantie zijn in het buitenland. Ook kan het zijn dat de kinderen op zoek zijn naar goede zorgopvang in de buurt van hun vakantieadres, zodat ze ook tijdens hun vakantie makkelijk langs kunnen gaan bij hun ouder.

De Saxenburgh Groep heeft daar een oplossing voor. De ouderenzorglocaties in De Imminkhoeve te Lemele, ’t Welgelegen in Gramsbergen en Aleida Kramer in Coevorden zetten hun deuren open voor vakantieopvang.

SONY DSCDe locaties zijn stuk voor stuk gelegen in fraaie gebieden in het Overijsselse Vechtdal en Drenthe. Lemele ligt aan de voet van de Lemelerberg met z’n schitterende natuur. Voor rolstoelgebruikers is er een verhard wandelpad. Gramsbergen is een pittoresk stadje met een levendige cultuur. Diverse evenementen trekken bezoekers uit de hele regio. Coevorden kent als vestingstadje een rijke historie. De gemeente biedt rust, ruimte, prachtige natuur met uitstekende wandel- fiets- en vaarmogelijkheden en een grote verscheidenheid aan voorzieningen.

De zorgcentra van de Saxenburgh Groep in deze plaatsen staan in de vakantieperiode open voor kwetsbare mensen die afhankelijk zijn van of die al in een zorgcentrum elders wonen. Wie een CIZ-indicatie heeft krijgt de zorg vergoed vanuit de AWBZ. Mensen zonder indicatie betalen een financiële bijdrage.

Voor meer informatie over mogelijkheden en financiën: Afdeling Zorgcontact Saxenburgh Groep, telefoon (0523) 27 66 70 of e-mail [email protected]

Bron: Saxenburgh Groep

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen