Goede voorbeelden gezocht voor congres over Zorg en Ondersteuning in de Buurt

Array

buurtzorgpensionBent u thuis op één of meer thema’s binnen Zorg en Ondersteuning in de buurt? Dan kunt u goede voorbeelden aanreiken voor het congres ‘Kennis in de Buurt’ op 1 december. Op het congres worden praktijkvoorbeelden getoond die werkbare oplossingen bieden voor uitdagingen en knelpunten in het veld van Zorg en Ondersteuning in de Buurt.

Indienen voorstel voor sessie-onderwerp
U kunt een sessievoorstel indienen dat thuishoort op het congres. Ook actuele of nijpende problemen waarvoor nog geen oplossing bestaat, kunt u aanmelden. Op het congres wordt ook daarover uitwisseling mogelijk gemaakt om daarmee oplossingen dichterbij te brengen.

Een sessievoorstel indienen kan via: www.zonmw.nl/sessievoorstel
Indienen kan tot 29 augustus a.s.

Achtergrondinformatie
Ter afsluiting van het ZonMw dwarsverband ‘Zorg en ondersteuning in de buurt’ organiseert ZonMw samen met zestien andere instituten (waaronder het Trimbos-instituut) een congres in de Jaarbeurs, Utrecht. Het congres vindt plaats in de middag en vooravond van maandag 1 december 2014. Tijdens interactieve sessies wisselt de praktijk vragen en oplossingen met elkaar uit.

In september wordt een keuze gemaakt uit de inzendingen en het congresprogramma vastgesteld.

Lees meer op de themapagina Zorg en Ondersteuning in de Buurt.

U kunt zich ook alvast inschrijven voor het congres ‘Kennis in de buurt.’

Bron: Trimbos Instituut

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen