Quadia brengt oncologie-congres naar vijftien landen

Array

06_25_RZZ_medische_oncologie_Ruud_BoeloNederlandse online video-specialist creëert co-locaties van ASCO Chicago voor oncologen op vijf continenten
Quadia Online Video heeft een exclusieve licentie verworven om in vijftien landen interactieve co-locaties te creëren voor de American Society of Clinical Oncology (ASCO), een jaarlijks congres voor medisch oncologen in Chicago. Op deze co-locaties kunnen de interactieve sessies van ASCO live worden gevolgd door oncologen.

Sinds drie jaar verzorgt Quadia al live-uitzendingen van ASCO in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Door deze licentie komen daar twaalf nieuwe landen bij: België, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Singapore, Zuid-Korea, Zuid-Afrika, Argentinië, Australië, Oostenrijk en Italië.

ASCO is het jaarlijkse congres dat wordt bezocht door 35.000 medisch oncologen. Tijdens dit congres worden de belangrijkste wetenschappelijke uitkomsten van onderzoek en ontwikkelingen bij de behandeling van verschillende tumortypen besproken.

Dankzij deze lokale evenementen kunnen oncologen over heel de wereld het evenement bijwonen, zonder dat ze daadwerkelijk naar Chicago hoeven af te reizen. Het bereik van het evenement wordt hierdoor vergroot, terwijl oncologen toch samen met vakbroeders deel kunnen nemen aan interactieve sessies.

“Deze licentie draagt bij een verdere versteviging van de positie van Quadia in de zorg en in de internationale medische congresmarkt”, aldus Robert van der Zwart, directeur van Quadia. “De samenwerking met ASCO is een belangrijke erkenning voor het werk dat we binnen de medische oncologie hebben gedaan en geeft ons veel vertrouwen in de toekomst.”

De eerstvolgende editie van ASCO vindt plaats van 29 mei tot 2 juni 2015.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen