Officiële opening CBT Vogellanden Zwolle

tandartsFeestelijke opening CBT Vogellanden
Begin dit jaar werd het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT)  door Vogellanden, centrum voor revalidatie, overgenomen van Isala. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw centrum dat aan de bestaande locatie van het revalidatiecentrum is aangebouwd. De hectiek van de bouw en de verhuizing is voorbij en het centrum draait op volle kracht.

Op donderdag 13 november a.s. wordt het nieuwe CBT Vogellanden officieel geopend aan de Hyacinthstraat 66a te Zwolle. Het is het modernste tandheelkundige centrum van Nederland geworden. Vogellanden is heel trots op dit prachtige resultaat en gaat dit daarom groots vieren.

Topprestaties
Bijzondere tandheelkunde is topsport waarbij elke dag gepresteerd moet worden. Iemand die weet wat het inhoud om een topprestatie te leveren is Erben Wennemars. Hij is voor deze gelegenheid uitgenodigd om het nieuwe CBT op spectaculaire wijze te openen.

Programma opening CBT 13 november 2014

Programma

Vanaf 16:00 uur

ca. 17:00 uur Officiële opening

17:45 uur Rondleiding door CBT Vogellanden