@medicalfacts vandaag 7 jaar actief op twitter

0
766

TWITTER-Birthday-2Vandaag is het precies 7 jaar geleden dat @MedicalFacts ook actief werd op Social Media met twitter.  Onze eerste openbare tweet werd verstuurd door Janine Budding. Het zou nog tot september 2010 duren voordat Twitter een echte vlucht voor ons nam. Inmiddels zijn we vele tienduizenden tweets verder.

Twitter heeft de afgelopen jaren een behoorlijke stempel op de wereld gedrukt. Van doodsbedreigingen tot spontane sociale opstanden zoals #pgbalert en onze tweetverslagen van diverse internationale medische congressen. Twitter heeft voor ons bewezen zeer effectieve manier te zijn om medische kennis te delen. Sinds 2010 is het voor ons een efficiënt middel voor de verspreiding van informatie, op maat gemaakt voor de snelle tijd waarin we leven. Met inmiddels 81,506 @medicalfacts-tweets in de geschiedenisboeken. MedicalFacts kijkt terug op 7 fantastische jaren op Twitter.
twitter 7 jaar