@medicalfacts vandaag 7 jaar actief op twitter

TWITTER-Birthday-2Vandaag is het precies 7 jaar geleden dat @MedicalFacts ook actief werd op Social Media met twitter.  Onze eerste openbare tweet werd verstuurd door Janine Budding. Het zou nog tot september 2010 duren voordat Twitter een echte vlucht voor ons nam. Inmiddels zijn we vele tienduizenden tweets verder.

Twitter heeft de afgelopen jaren een behoorlijke stempel op de wereld gedrukt. Van doodsbedreigingen tot spontane sociale opstanden zoals #pgbalert en onze tweetverslagen van diverse internationale medische congressen. Twitter heeft voor ons bewezen zeer effectieve manier te zijn om medische kennis te delen. Sinds 2010 is het voor ons een efficiënt middel voor de verspreiding van informatie, op maat gemaakt voor de snelle tijd waarin we leven. Met inmiddels 81,506 @medicalfacts-tweets in de geschiedenisboeken. MedicalFacts kijkt terug op 7 fantastische jaren op Twitter.
twitter 7 jaar

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen