Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis lanceert nieuwe website

Array

jeroen-boschDe Stichting Vrienden JBZ richt zich de komende jaren meer op projecten voor de oudere patiënt. De Stichting sluit hierbij aan bij de ambitie van het JBZ om een senior vriendelijk ziekenhuis te zijn. Om de nieuwe koers kracht bij te zetten, lanceert de Stichting Vrienden op 17 maart 2015 een nieuwe website: www.vriendenjbz.nl. Daarnaast wordt op 21 maart een gala georganiseerd waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan projecten die het verblijf van kwetsbare ouderen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis aangenamer maken.

De geheel vernieuwde website van de Stichting Vrienden JBZ heeft een totaal nieuwe uitstraling die de digitale bezoeker uitnodigt een kijkje te nemen in de vele projecten die de Stichting in de afgelopen vijf jaar al heeft gerealiseerd. Daarnaast is over de nieuwe focus te lezen: aandacht voor ouderen. De Vrienden hebben hier vorig jaar al een voorschot op genomen met de, door de Hogeschool Eindhoven geteste, antislipsokken en de inrichting van een comfortabele familiekamer op de afdeling Geriatrie. Wat nieuwe projecten betreft, valt bijvoorbeeld te denken aan een huiselijk ingerichte polikliniek voor ouderengeneeskunde, vormen van afleiding aangepast aan de behoeften van ouderen op alle afdelingen van ons ziekenhuis etc. etc. Inwoners in het verzorgingsgebeid van het JBZ kunnen via de website van de Vrienden suggesties voor nieuwe projecten kenbaar maken.

Ook kan er nu via een donatiemodule direct worden gedoneerd. Voor veel donateurs blijkt dit een snelle en betrouwbare manier om de Stichting Vrienden JBZ eenmalig te steunen.

Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis
De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten, bezoekers en medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis veraangenamen. De komende jaren willen de Vrienden extra aandacht geven aan projecten die het verblijf van kwetsbare ouderen in ons ziekenhuis aangenamer maken. Mensen die het ziekenhuis een warm hart toedragen, kunnen Vriend worden voor een vast bedrag per maand of jaar óf door een eenmalige schenking te doen. Ook organiseert de Stichting bijzondere evenementen met als doel fondsen te werven.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot opleidingsziekenhuis op meerdere locaties in de regio ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. De wortels van het ziekenhuis gaan terug tot 1274. In 2011 is een nieuw ziekenhuis betrokken in ‘s-Hertogenbosch waar hoogwaardige, brede medisch specialistische en verpleegkundige zorg wordt geboden. Daarbij staan vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend. Met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen, is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners in Nederland. Bijzondere aandachtsgebieden zijn minimaal invasieve (robot)chirurgie en ketenzorg. ‘Werken uit het hart’ is het devies bij het streven het meest patiëntveilige en patiëntgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen