Derde Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis Gala brengt € 150.000,- op

Array

jeroen-bosch-zhOp zaterdag 21 maart 2015 vond voor de derde maal het Gala van de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis plaats. Deze feestelijke avond, die werd gepresenteerd door tv-persoonlijkheid Nicolette van Dam bracht € 150.000,- op. Het geld zal o.a. worden besteed aan projecten die het verblijf van ouderen in het ziekenhuis aangenamer maken. Daarmee sluit de Stichting aan bij de ambitie van het JBZ om een senior-vriendelijk ziekenhuis te zijn.

Aan deze avond in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch werkten verschillende artiesten mee, onder wie zandkunstenaar Gert van der Vijver en Ruth Jacott. Gerard van Maasakkers vertolkte in een speciaal voor deze avond geproduceerde videoclip “De lucht zit nog vol dagen”. Voor de traditionele veiling was een groot aantal veilingstukken ingebracht, waarop naar hartelust werd geboden.

Compleet verzorgde trip op een Volvo Ocean Racer
Voor de veiling waren er 16 exclusieve kavels beschikbaar gesteld, waaronder een compleet verzorgde trip naar een stopover van de Volvo Ocean Race in Lorient en een plaats aan boord tijdens de in-port Race (aangeboden door Powerhouse), een prachtig bronzen beeld van de Bossche kunstenares Renée van Leusden en een workshop aangeboden door top hockey coach Marc Lammers. Restaurant Noble verzorgde de culinaire invulling in samenwerking met Hutten en Andre Kerstens Partners in Wijn.

Betrokkenheid
Voorzitter van de Vriendenstichting Jan Karel van der Staay stelde enorm onder de indruk te zijn van de betrokkenheid van de gasten bij de Stichting Vrienden. “Met de opbrengst van deze geweldige avond zullen weer veel fantastische projecten in het ziekenhuis gerealiseerd worden! Daarnaast is het prachtig te zien dat we op deze manier ook bijdragen aan het verbinden van verschillende groepen en mensen in Den Bosch en omgeving met de Stichting èn het JBZ”.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen