Allergiebeurs 29 mei en 30 mei 2015 in de Expo in Houten

0
470

De AllergieBeurs is een tweedaags evenement op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei 2015 in de Expo in Houten. Wanneer je vanwege je gezondheid bewust kiest wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt dan is dit het evenement voor jou!

De Expo in Houten zal op 29 en 30 mei 2015 omgetoverd worden tot een waar Walhalla voor iedereen die vanwege hun gezondheid bewuste keuzes maakt wat te kopen, gebruiken, eten en drinken in het dagelijks leven. De insteek is dat van alles te vinden is op het gebied van lekker koken en bakken, heerlijk genieten en een happy lifestyle voor iedereen die bewust met zijn of haar gezondheid omgaat.

allergiebeurs_2015Kookworkshops en lezingen
Je hebt als bezoeker niet alleen toegang tot de beursvloer, ook zijn er diverse workshops waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Op zoek naar meer inspiratie om lekker te koken of bakken? Op beide dagen zijn er diverse kookdemo’s!

Ook is er een lezingenprogramma gegeven door specialisten over de meest uiteenlopende allergieën en overgevoeligheden, van de nieuwste inzichten over hooikoorts tot glutenovergevoeligheid. Ze delen graag hun kennis met je!

Lekker leven met allergie
Een kwart van de Nederlanders heeft te maken met een allergie of overgevoeligheid. Niet gek dat er continue nieuwe producten en diensten ontwikkeld worden om het leven met een allergie nóg leuker en gemakkelijker te maken. Heel veel van deze nieuwe producten zijn te zien op 29 en 30 mei op de Allergiebeurs in Houten. De beurs wordt georganiseerd door het Allergieplatform.

AllergiePlatform.nl
Allergieplatform.nl is een organisatie die zich richt op het vergroten van de kennis rondom allergie, huidziekten en astma/COPD. Het doel is de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen die last hebben van één van deze ziektebeelden. Met het aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde (online)informatie wordt een compleet pakket geleverd voor de allergische consument en professional.