Uitreiking Grote Gift 2015 van het 3M Fonds

geld1Dit is een origineel bericht van 3M Nederland B.V.
Op zaterdag 16 mei werd de Grote Gift 2015 van het 3M Fonds uitgereikt aan 2 Goede Doelen: Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie (Nederland) en Ave Regina vzw (België)

In de Benelux ondersteunt 3M Goede Doelen en niet-commerciële organisaties met het 3M Fonds. Ieder jaar ontvangt zowel een Goed Doel in Nederland als in België de Grote Gift.
De prijs bestaat uit een bedrag dat 3M medewerkers de afgelopen maanden ingezameld hebben door acties te voeren met als hoogtepunt de sponsorfietstocht Biking to Delft die op 16 mei plaatsvond. Daarbij komt nog dat 3M voor elke renner die de finish haalde van de wielerwedstrijd Olympia’s 3M Tour, 100 euro in de kas van het 3M Fonds heeft gestort. Dit gaf als resultaat een bedrag van 20.000 euro.

Op 16 mei heeft 3M de cheque van elk 10.000 euro aan de winnaars van de Grote Gift 2015 overhandigd.
Dit zijn voor Nederland:
Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie

En voor België:
Ave Regina vzw

Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie is een behandel- en researchcentrum voor kinderoncologische zorg. Het centrum tracht de genezingskans van kinderkanker van minstens 95% in de nabije toekomst te behalen. Daarbij streven zij ook naar betere, minder agressieve behandelingsmethoden. En naar een verlaging van de negatieve effecten op latere leeftijd.
Ave Regina vzw is een begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Bruno Tuyls (werknemer bij 3M Belgium) zet zich 1 werkdag in de week in voor deze organisatie, vooral binnen de volwassenzorg: de dagbesteding, de weekendwerking voor personen die zelfstandig wonen en het begeleiden van individuele cliënten.

Bron: ANP Perssupport