NAH Café Vechtdal: Creatief

Array

Woensdag 10 juni organiseert het NAH café Vechtdal een creatieve avond in Dagbesteding de Bramer in Hardenberg. Het is voor veel mensen met niet aangeboren hersenletsel lastig om thuis creatief te zijn omdat men geen zin heeft of niet de moed kan opbrengen om te starten. Werken in groepsverband is stimulerend. Het is gezellig en inspirerend. Voel u van harte welkom om op woensdag 10 juni samen met anderen creatief bezig te zijn.

NAH vechtdalHet NAH café is een ontmoetingsplaats voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en geheugenproblemen, hun naasten, vrienden en andere belangstellenden. Wie zin heeft om een avondje gezellig uit te gaan en van gedachten te wisselen met mensen die ook kampen met geheugenproblemen, zal zich op z’n plek voelen in het NAH café. In een ‘veilige’ omgeving kunnen de aanwezigen aan de hand van een bepaald thema in een ongedwongen sfeer hun ervaringen uitwisselen. Professionele en vrijwillige begeleiders zijn aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan.

Woensdag 10 juni zijn vanaf 19.00 uur de deuren geopend. Het programma start om 19.30 uur, de avond duurt tot 21.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis, evenals een kopje koffie. NAH Café Vechtdal is gevestigd in Dagbesteding de Bramer (InteraktContour), Burg. Bramerstraat 228, 7772 CE Hardenberg. Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Dianne Waterink van InteraktContour, telefoon 06 – 22509548. Zie ook: www.nahcafe-vechtdal.nl

NAH café Vechtdal is een initiatief van de Saxenburgh Groep, InteraktContour, Carinova Thuiszorg, Carinova Mantelzorg Ondersteuning, Hersenletselteam Overijssel en Hersenletsel.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen