TV-serie over Catharina Obesitascentrum herhaald op Omroep Brabant

Array

De tv-serie Dik Tevreden wordt vanaf zaterdagavond 4 juli herhaald door Omroep Brabant. Negen weken lang worden de kijkers nog eens meegenomen in het leven van obesitaspatiënten Janneke van Tilburg, Ton van der Lee, Lucia Wildschut en John Huntjens. De vier Brabanders werden een jaar lang intensief gevolgd door een cameraploeg. De tv-serie werd eind 2014 voor het eerst uitgezonden. De serie bleek een groot succes en dat leverde niet alleen de makers, maar ook de vier deelnemers veel complimenten op.

Px187MjEwMDI3MC0yLTE5Nzc2NTE4NzQ=In de serie Dik Tevreden laten Ton, Janneke, Lucia en John op een indrukwekkende open manier zien hoe zij de strijd aangaan met hun overgewicht. De psychische problemen waar zij mee te maken krijgen, de lichamelijke ongemakken en de spanning voor de operatie, niets blijft onbesproken.

De 9-delige TV-serie Dik Tevreden wordt vanaf 4 juli elke zaterdag uitgezonden op Omroep Brabant. Eerste uitzending om 19.00 uur, daarna tot zondagmiddag elk uur een herhaling. Op de speciale Dik Tevreden-pagina van het Catharina Ziekenhuis is de serie 24 uur per dag te bekijken. Surf naar www.catharinaziekenhuis.nl/diktevreden.

Recente artikelen