1000e baby van 2015 geboren in Geboortecentrum IJsselland

0
1023
Op de foto v.l.n.r.: verpleegkundige S. de Jonge, de ouders met zoontje Chris, P. Draaisma, verloskundige J. de Jong en gynaecoloog dr. F.T.H. Lim.

Op maandagavond 17 augustus om 21.45 uur is de duizendste baby van 2015 in Geboortecentrum IJsselland geboren! Het jongetje heet Chris en is het eerste kindje voor dhr. en mw. Hoogerwaard. Het gezin woont in Capelle aan den IJssel.

Dhr. P. Draaisma, voorzitter van de Raad van Bestuur, overhandigde namens het IJsselland Ziekenhuis een mooi boeket en een knuffel aan de trotse ouders. “We zijn hier ontzettend goed verzorgd”, aldus dhr. Hoogerwaard.

Op de foto v.l.n.r.: verpleegkundige S. de Jonge, de ouders met zoontje Chris, P. Draaisma, verloskundige J. de Jong en gynaecoloog dr. F.T.H. Lim.
Op de foto v.l.n.r.: verpleegkundige S. de Jonge, de ouders met zoontje Chris, P. Draaisma, verloskundige J. de Jong en gynaecoloog dr. F.T.H. Lim.

Baby Friendly Hospital
Het Geboortecentrum en de kinderafdeling van het ziekenhuis zijn sinds 2004 door WHO/Unicef gecertificeerd als “Baby Friendly Hospital”. In 2013 is het certificaat voor de vierde keer met drie jaar verlengd. Daarnaast heeft het Geboortecentrum IJsselland een Smiley. De Vereniging Kind en Ziekenhuis kent deze toe aan ziekenhuizen die zich onderscheiden door hun kindgerichte voorzieningen en benadering.

Informatiedag voor aanstaande ouders
Wie meer wil weten over bevallen in Geboortecentrum IJsselland kan een kijkje komen nemen tijdens de open dag. De eerstvolgende open dag vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 10.00 – 15.00 uur. Meer informatie vindt u op www.ysl.nl.