Longpunt: ‘Huisartsenzorg bij longziekten en de rol van de praktijkondersteuner’

Array

Op maandag 9 november van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Longpunt Nieuwe Waterweg Noord de themabijeenkomst ‘Huisartsenzorg bij longziekten en de rol van de praktijkondersteuner. De heer R. van der Putten, huisarts en kaderarts astma en COPD, geeft deze middag antwoord op uw vragen. De bijeenkomst wordt gehouden bij Woonzorgcentrum Uitzicht aan de Churchillsingel 483 in Vlaardingen. Deelname is gratis.

Longpunt is een maandelijkse ontmoetingsplaats van het Longfonds voor mensen met een chronische longziekte (onder andere astma of COPD), hun naasten en zorgverleners. In 2015 worden negen bijeenkomsten georganiseerd (tweede maandag van de maand) waar ervaringen uitwisselen, tips en trucs op doen, zorgen delen en in gesprek gaan met zorgverleners centraal staan. Longartsen en longverpleegkundigen van Franciscus Vlietland komen aan bod, maar ook praktijkverpleegkundigen, een diëtist en een fysiotherapeut.

Kijk voor een overzicht van alle bijeenkomsten in 2015 op de website van het Longfonds www.rijnmond.longfonds.nl.

Bron: Franciscus Gasthuis & Vlietland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen