Voorlichtingsbijeenkomst over buikpijn bij kinderen

Array

Buikpijnklachten komen vaak voor bij kinderen. Ze kunnen er langere tijd veel last van hebben. Wat kan er aan de hand zijn en wanneer is er reden tot doktersbezoek? Kinderarts Hannie Eggink van Franciscus Gasthuis praat over dit probleem tijdens een voorlichtingsbijeenkomst voor ouders op maandag 9 november.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst ‘Buikpijn bij uw kind. Wat kan er aan de hand zijn? bespreekt kinderarts Hannie Eggink de verschillende oorzaken van het ontstaan van buikpijn en daarnaast geeft ze adviezen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Praktische informatie
Ouders, verzorgers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen vanaf 19.30 uur in Franciscus Gasthuis. De toegang is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. De avond is óók voor ouders die al met hun kind onder behandeling zijn bij een kinderarts. Er vindt geen consult plaats bij een kind. Kijk voor meer informatie op www.sfg.nl/kindergeneeskunde.

Bron: Franciscus Gasthuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen