Impact Start-ups on Innovation op het Health Valley Event op 17 maart

Science Meets Business: Impact Start-ups on Innovation
Op welk moment je een bedrijf start, of hoe je een product naar de markt brengt… het opzetten en runnen van een business in de Life Sciences & Health kent vele scenario’s. Maar wanneer en hoe maak je nu die ene allesbeslissende stap die leidt naar succes? Tijdens de sessie Science Meets Business van SMB Life Sciences delen de volgende ondernemers hun ervaringen en tonen zij hun impact op innovaties:

  • Bram van Dijck van TheraSolve uit België,
  • Bert Dommerholt van DOVIDEQ medical
  • Lieuwke de Jong van Mellon Medical

SMB Life Sciences stimuleert en ondersteunt jonge bedrijven en wetenschappelijke onderzoeksgroepen die zich richten op innovaties op het gebied van life sciences, bio- en medische technologie en gezondheidszorg. Als incubator verhuurt SMB hoogwaardige labfaciliteiten en huisvesting op met name Novio Tech Campus in Nijmegen. Ook biedt SMB aan starters coachings- en ondersteuningstrajecten om door te groeien naar een volwassen en succesvol bedrijf. Zo ontstaat een open-innovatieomgeving met toegang tot de state-of-the-art-faciliteiten, expertise en netwerken van omliggende bedrijven en kenniscentra. Daarnaast exploiteert SMB een symposiumruimte voor netwerkbijeenkomsten, workshops en overleg. De SMB BV is een 100% dochter van Radboudumc.

www.smb-lifesciences.nl

Sessievoorzitter: Dr. John Schalken

Dr. John Schalken is sinds 2011 programmadirecteur van SMB Life Sciences in Nijmegen. Vanuit deze rol faciliteert en begeleidt hij jonge bedrijven en onderzoekers in de sector life sciences & health naar professioneel ondernemerschap. Na zijn studie Biochemie bij de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft hij zich in diverse functies in de farmaceutische en hightech-industrie beziggehouden met het opzetten van bedrijven, productlanceringen en het coachen van start-ups en jonge ondernemers.

Het Health Valley Event is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de Health en Life Sciences sector. De dag biedt een inhoudelijk sterk programma met interessante sprekers, veel interactie en kansrijke netwerkmogelijkheden. Het Health Valley Event is er voor en door alle professionals die zich bezig houden met business, innovatie en/of wetenschap in health.

Programma informatie, sponsormogelijkheden, link om aan te melden en meer info vind u op onze Health Vally Event 2016 website.

Locatie

CineMec Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen

Zaal 6, tijd: 14.45 – 15.45 uur

Wilt u deelnemen aan het Health Valley Event 2016? Registreer u dan nu via onderstaande link. De prijs voor een entreekaart bedraagt 249,00 Euro (exclusief BTW).

Heeft u een (kortings)code voor Health Valley Event 2016? Gebruik dan onderstaande link om u aan te melden.

Walking Dinner

Wist u dat u na het dagvullende inspirerende programma ook kunt deelnemen aan het Walking Dinner? Voor 50,00 Euro extra kunt u nog langer contacten leggen en napraten en vooral genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Kies bij uw registratie voor “Deelname inclusief diner” voor de prijs van 299,00 Euro (exclusief BTW).

Bent u niet in de gelegenheid om naar het Health Valley Event te komen, maar bent u wel geïnteresseerd om deel te nemen aan het Walking Dinner? Dan kunt u zich ook inschrijven en kiest u voor “Alleen diner (vanaf 18.30 uur)” voor de prijs van 80,00 Euro (exclusief BTW).

2 gratis entreekaarten voor partners van Health Valley

Partners van Health Valley hebben recht op twee gratis entreekaarten (zonder Walking Dinner) voor het Health Valley Event van 17 maart 2016. De registratiecodes voor deze gratis kaarten zijn reeds verstuurd. Als u partner bent en hierover vragen heeft, stuur dan een bericht naar [email protected]

Als u met uw gratis toegangskaart ook wilt deelnemen aan het Walking Dinner dan kun u zich hiervoor inschrijven via deze pagina en kiezen voor de optie voor “Alleen diner (vanaf 18.30 uur)” voor de prijs van 80,00 Euro (exclusief BTW).

Voordelen partnership

Partnership met Health Valley levert u daarnaast veel voordelen op. Als partner maakt u deel uit van een waardevol netwerk op het gebied van Life Sciences en Health, waarin u de gelegenheid krijgt om uw organisatie op diverse manieren te profileren. Daarnaast kunt u, meestal gratis, deelnemen aan vele activiteiten en netwerkbijeenkomsten die Health Valley organiseert. Wilt u meer weten over het partnership of u aanmelden als partner? Kijk dan op deze pagina.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen