Hint voor een Gouden kapla wedstrijd van @HealthValley #HVE2016

Gouden kapla wedstrijd:  Win gratis toegang tot het Health Valley Event 2016! #HVE2016 De Kapla staat bekend als “bruggenbouwer”, een kenmerk dat de kapla deelt met Health Valley.

De organisatie van het Health Valley Event heeft op diverse locaties in de Health Valley gouden Kapla’s verstopt, hier is een hint. Op ons Twitter kanaal @HealthValley geven wij dagelijks een hint over de locaties van de gouden Kapla’s. De eerste persoon die de juiste locatie van een gouden Kapla tweet, krijgt gratis toegang tot het Health Valley Event!

Hieronder een afbeelding en hint van een gouden kapla op een locatie. Weet u de locatie en wilt u gratis toegang voor Health Valley Event winnen? Stuur dan een tweet met hashtag #HVE2016 naar @HealthValley. Als u de eerste bent die de juiste locatie raadt, dan zien we u op 17 maart! Als u geen Twitter account heeft, kunt u een bericht sturen aan [email protected]. Meer informatie en de spelregels…

unnamed

Crossovers van groot belang voor zorginnovatie Dit jaar gaat het Health Valley Event dieper in op het belang van crossovers bij de ontwikkeling van zorginnovaties. Inge Diepman gaat als dagvoorzitter in gesprek met tal van interessante keynotes zoals Neelie KroesPauline Meurs, Melvin Samsom, Yori Kamphuis, Bas Bloem en Albert van den Berg. En er is ruim aandacht voor Rockstart, de Digital Health accelerator van Nijmegen. Het Health Valley Event kenmerkt zich al jaren door haar originaliteit en diversiteit in het programma. Ook dit jaar zijn er voor alle bezoekers weer tal van mogelijkheden.

Wilt u deelnemen aan het Health Valley Event 2016? Registreer u dan nu via onderstaande link. De prijs voor een entreekaart bedraagt 249,00 Euro (exclusief BTW).

Heeft u een (kortings)code voor Health Valley Event 2016? Gebruik dan onderstaande link om u aan te melden.

Programmaoverzicht en plattegrond

Op deze pagina kunt u het programmaoverzicht in PDF bekijken voor Health Valley Event 2016.
En in deze PDF kunt u de plattegrond van CineMec bekijken voor Health Valley Event 2016.

Het Event is niet alleen dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health en life sciences sector, maar ook de gelegenheid om samen bruggen te bouwen. Dus dat gaan we op 17 maart samen doen! Deelnemers van het Health Valley Event zullen bij de inloop en registratie in de ochtend een kaplaplankje ontvangen. Hiermee kunt u laten zien welk “steentje” u bijdraagt aan het verbinden van zorg, kennis en ondernemerschap om kansrijke omgevingen te creëren in Oost-Nederland die de innovatiekracht versterken.

Dit jaar start het Health Valley Event in de ochtend met een aantal parallelle themasessies (9.00 – 10.30 uur). Bezoekers kunnen een keuze maken uit de volgende sessies:

 

Health Valley Event promoBekijk en deel deze videolink! https://www.youtube.com/watch?v=oXbuAVUYq8E

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen