Health Valley Event 2016: heeft u zich al aangemeld? #HVE2016

Health Valley Event 2016: heeft u zich al aangemeld?
Dit jaar gaat het Health Valley Event dieper in op het belang van crossovers bij de ontwikkeling van zorginnovaties. Inge Diepman gaat als dagvoorzitter in gesprek met tal van interessante keynotes zoals Neelie Kroes, Pauline Meurs, Melvin Samsom, Yori Kamphuis, Bas Bloem en Albert van den Berg. En er is ruim aandacht voor Rockstart, de Digital Health accelerator van Nijmegen. Het Health Valley Event kenmerkt zich al jaren door haar originaliteit en diversiteit in het programma. Ook dit jaar zijn er voor alle bezoekers weer tal van mogelijkheden.

Gratis toegang winnen tot het event? doe mee met de Gouden kapla wedstrijd
De Kapla staat bekend als “bruggenbouwer”, een kenmerk dat de kapla deelt met Health Valley. Het Event is niet alleen dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health en life sciences sector, maar ook de gelegenheid om samen bruggen te bouwen. Dus dat gaan we op 17 maart samen doen! Deelnemers van het Health Valley Event zullen bij de inloop en registratie in de ochtend een kaplaplankje ontvangen. Hiermee kunt u laten zien welk “steentje” u bijdraagt aan het verbinden van zorg, kennis en ondernemerschap om kansrijke omgevingen te creëren die de innovatiekracht versterken. Meer informatie: www.health-valley.nl/goudenkaplawedstrijd

video trailerHeeft u de HVE trailer al gezien? En beter nog: gedeeld in uw netwerk? Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=Mppph2hxEh0

Overtuigd dat u het Health Valley Event op 17 maart niet wilt missen? Meld u nu aan!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen