Komt u ook naar het congres van GS1 Nederland op 23 maart a.s.?

Array

Congres GS1 Nederland 23 maart 2016: Standaarden zijn zilver, samenwerken is goud
Op een dag moet u alle informatie over producten beschikbaar hebben. Voor de consument die informatie over producten zoekt én vindt. Voor de wetgever die steeds meer informatie eist. En voor onze handelspartners die in de business relevant willen blijven. Hoe blijft ú die informatiestromen de baas?

Programma
Om 11.00 uur starten we het plenaire programma met Dick Roozen (managing director SuperUnie), Peter Bennemeer (algemeen directeur Ziekenhuis Bernhoven), Tom van Geemen (directeur Wolkyshop), Erik Jan Mares (voorzitter GS1 Nederland en senior vice president procurement Ahold) en Pieter Maarleveld (algemeen directeur GS1 Nederland). Houden bedrijven de technologische ontwikkelingen en veranderende (zorg)consumenten nog wel bij? Moet het roer bij bedrijven niet radicaal om? ‘Ja’, zegt Danny Meki?, jonge ondernemer en internetexpert.

Sectorsessie gezondheidszorg
U hoort vervolgens waar de focus van GS1 ligt in de sector gezondheidszorg – medische hulpmiddelen en geneesmiddelen in ziekenhuizen traceren, geneesmiddelen op het kleinste niveau coderen en artikeldata uitwisselen.

Patiëntveiligheid heeft de hoogste prioriteit in de gezondheidszorg. Door medische hulpmiddelen en geneesmiddelen te kunnen ‘tracken en tracen’ in ziekenhuizen wordt de patiëntveiligheid aanzienlijk verhoogd. Ook zullen toekomstige wetgevingen van leveranciers vereisen dat geneesmiddelen op het kleinste niveau worden gecodeerd en dat artikeldata worden uitgewisseld.

Op het podium

  • De sessie wordt begeleid door Tom Pereboom – Manager Operating Theaters / CSSD bij Ziekenhuis Amstelland.
  • Tjalling van der Schors – Voorzitter NVZA – vertelt over het belang van single unit codering.
  • Just Weemers – Head of Regulatory Affairs Netherlands bij Pfizer – deelt zijn ervaringen rondom productcodering.
  • Amanda deLaroque – Projectmanager Healthcare – over wat GS1 Data Source Healhcare voor de gezondheidszorg kan betekenen.
  • Ingeborg Wanrooij – Teamleider bedrijfseenheid OK-complex bij OLVG-West – vertelt hoe zij traceerbaarheid op het OK-complex hebben geimplementeerd.
  • Sandra de Bruijn – Teamleider OK bij Bernhoven – licht toe hoe zij binnen het ziekenhuis met traceerbaarheid aan de slag zijn gegaan.

 We verwelkomen u graag 23 maart, Congrescentrum 1931 in Den Bosch!

Meer weten over en inschrijven voor het congres

Bron: GS1

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen