Help zorgondernemer Niels Schuddeboom @shakingtree aan een mobieler leven

0
2500
Niels Schuddeboom is zelfstandig zorgondernemer sparringpartner, spreker en verbinder bij Shakingtree Interventions (@shakingtree). Daar werkt hij aan opschudding in het maatschappelijke domein maar zijn eigen leven kan ook wel wat opschudding gebruiken om een mobieler leven voor zichzelf te organiseren. Daarom is hij een crowdfunding campagne ‘1000x €30,- voor meer vrijheid met een rolstoelbus gestart. En het voordeel voor veel zorgorganisaties is dat hij waarschijnlijk ook meer zorginstelling kan helpen.

‘Zoals hij op de donatie website schrijft: “Ik wil Sep graag de wereld laten zien, zoals vele andere vaders dat ook doen.’ Ik heb ook zomaar het idee dat familie en vrienden er ook erg gelukkig van worden omdat ik ze vaker en langer kan bezoeken. Tot slot kan ik door een auto, met minder gedoe, meer energie geven aan mijn dagelijkse werk waar ik steeds meer mensen blij van zie worden. Het stellen van goede vragen en het leggen van waardevolle verbindingen. De eerste donaties zijn al binnen. Doe je mee? Ga dan naar: http://www.dreamordonate.nl/5132-vrijheid-met-rolstoelbus

Velen van jullie zal ik nog persoonlijk spreken in dit avontuur. Live, per telefoon, via social media of mail. Maar wellicht heb je nu al gave ideeën in je hoofd die verder kunnen helpen of ken je mensen die ik onderweg echt zou moeten spreken. (journalisten, verbinders etc.) Zoek dan contact via pb of mail: auto_crowdfunding@shakingtree.net

Natuurlijk zouden we ook erg blij zijn als je Nederland de kracht van facebook wil laten zien door dit bericht zoveel mogelijk te delen met een anecdote over een mooie ontmoeting tussen ons. Hartelijk dank!

PS. Erik van Plateringen van Kater Produkties maakte de video samen met Iris van Cattenburch en Erik Visser dank ik voor het strategisch meedenken dat mij enorm veel energie heeft gegeven.