Noodnummer 1771 vanwege aanslagen Brussel geopend #Zaventem

0
1024

Deze ochtend vonden omstreeks 8 uur twee explosies plaats in de luchthaven van Zaventem. Er zijn meerdere slachtoffers te betreuren. De luchthaven is gesloten.Het crisiscentrum vraagt om de wegen naar de luchthaven open te laten en u niet naar de luchthaven te verplaatsen. De prioriteit van de overheid is hulp aan de slachtoffers en de veiligheid.Het informatienummer 1771 van het Crisiscentrum van Binnenlandse Zaken is inmiddels geactiveerd naar aanleiding de aanslagen op Zaventem en verschillende metrostations in Brussel. Het dreigingsniveau voor België is verhoogd naar 4. Verontruste burgers kunnen contact opnemen met nummer 1771. De brandweer heeft aan VTM NIEUWS bevestigd dat er sprake is van een aanslag. Het rampenplan is afgekondigd. Het informatienummer 1771 is geen noodnummer, maar wel een informatienr om te kunnen antwoorden aan uw vragen en ongerustheden. Men kan het noodnummer ook bereiken via +32 2 5064711

Explosions à #Zaventem. Ne vous y rendez pas, laissez les voies dégagées. Priorités des autorités: le secours aux victimes et la sécurité
Explosions at airport #Zaventem. Don’t go to airport. Keep roads open. Priority government: Help victims & security