Noodnummer 1771 vanwege aanslagen Brussel geopend #Zaventem

Array

Deze ochtend vonden omstreeks 8 uur twee explosies plaats in de luchthaven van Zaventem. Er zijn meerdere slachtoffers te betreuren. De luchthaven is gesloten.Het crisiscentrum vraagt om de wegen naar de luchthaven open te laten en u niet naar de luchthaven te verplaatsen. De prioriteit van de overheid is hulp aan de slachtoffers en de veiligheid.Het informatienummer 1771 van het Crisiscentrum van Binnenlandse Zaken is inmiddels geactiveerd naar aanleiding de aanslagen op Zaventem en verschillende metrostations in Brussel. Het dreigingsniveau voor België is verhoogd naar 4. Verontruste burgers kunnen contact opnemen met nummer 1771. De brandweer heeft aan VTM NIEUWS bevestigd dat er sprake is van een aanslag. Het rampenplan is afgekondigd. Het informatienummer 1771 is geen noodnummer, maar wel een informatienr om te kunnen antwoorden aan uw vragen en ongerustheden. Men kan het noodnummer ook bereiken via +32 2 5064711

Explosions à #Zaventem. Ne vous y rendez pas, laissez les voies dégagées. Priorités des autorités: le secours aux victimes et la sécurité
Explosions at airport #Zaventem. Don’t go to airport. Keep roads open. Priority government: Help victims & security

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen