Psycholoog organiseert groepsvakanties die specifiek aandacht willen voor de groepsdynamiek

0
503

ReHuman Reizen organiseert actieve groepsreizen naar Zweden en Spanje voor mensen die een reguliere groepsreis een te grote stap vinden maar ook niet alleen op willen. Die niet thuis willen blijven maar ook niet het risico willen lopen geen aansluiting te vinden in de groep.

De initiator van ReHuman Reizen, Peter van Eersel, heeft goed in de reiswereld rondgekeken of er actieve groepsreizen zijn voor mensen die specifiek aandacht willen voor de groepsdynamiek. Die zijn er niet. In de reiswereld zijn actieve groepsvakanties altijd gekoppeld aan sociale weerbaarheid. Peter van Eersel heeft daarom zelf een reisorganisatie opgericht voor mensen die zonder bewaking van het groepsklimaat niet met een groepsreis mee zouden gaan.

Om oprecht contact in een fijn en veilig groepsklimaat zoveel mogelijk de kans te geven onderscheiden de reizen van ReHuman Reizen zich door:

? Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het definitief worden van de boeking.
? Het ontbreken van geforceerde ‘gezelligheid’ als bonte avond, muziekspektakel met luidsprekerboxen of samen zingen en groepsdruk mee te doen.
? De aanwezigheid van twee deskundigen die, naast de rol van reisbegeleider, het groepsklimaat bewaken.
? Een actieve bijdrage eventuele verstoringen van het groepsklimaat om te buigen naar begrip en acceptatie en het weer fijn hebben met elkaar.

Hierin verschilt ReHuman Reizen van veel andere reisorganisaties.

Dit jaar organiseert ReHuman Reizen kano-trektochten in Zweden en wandel-cultuurreizen in Zuid-Spanje.

Bron: ReHuman Reizen

Vorig artikelSubsidieregeling ‘Transparantie over de Kwaliteit van Zorg’
Volgend artikelPatiënt erg tevreden over de tandarts
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.