NZa-congres 2016 ‘Van beleid naar praktijk’

0
556

De organiseert op 22 september het congres ‘Van beleid naar praktijk’.
Tijdens het congres helpen wij zorgprofessionals om de regels die per 2017 gelden, zo goed mogelijk te implementeren in de eigen zorgorganisatie. Het congres is bedoeld voor de eerstelijns zorg, de ggz, medisch-specialistische zorg en de langdurige zorg. Voor deze laatste groep werden voorheen de HEAD-dagen georganiseerd.

Toelichting op de nieuwe regels en pakketten in 2017
22-09-2016
NBC congrescentrum, Nieuwegein
08.30-17.30 uur

Programma
Het programma bestaat per zorgdomein uit verschillende presentaties:

  • Medisch-specialistische zorg: nieuwe regels en zorgprestaties per 2017
  • Ggz en fz: Nieuwe regels en dbc-pakket 2017
  • Eerstelijns zorg: eerstelijnsverblijf en wijkverpleging/intensieve kindzorg
  • Langdurige zorg: nieuwe regels en formulieren per 2017
  • Toezicht & handhaving: inhoudelijke sessies over de verschillende instrumenten die de NZa inzet voor toezicht (in de programma’s van medisch-specialistische zorg en eerstelijns zorg)

Daarnaast is er gedurende de gehele dag een helpdesk beschikbaar die u kan helpen bij vragen die u heeft bij het invullen van formulieren (herschikking 2016, budget 2017 of aanvragen beschikbaarheidsbijdragen) in het webportaal aanvragen.nza.nl.

Voor wie?
Bent u verantwoordelijk voor het implementeren van de nieuwe regels in uw zorgorganisatie? Dan is dit congres interessant voor u.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie in het hiervoor tijdelijk ingerichte congres dossier. U vindt hier ook het aanmeldformulier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bron: NZa

Vorig artikelZiekenhuizen bundelen krachten op het gebied van prostaatkanker
Volgend artikelLandelijke community voor innovatie in de zorg gelanceerd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.