Erasmus MC : Fotodoeken voor Familiehuis

Van De Kuip tot aan het Sigaartje, ze zijn op reusachtige doeken te koop. Met de opbrengst worden overnachtingen in het Familiehuis betaald.

Liken
Voor elke verkochte foto doneren Lijnis Huffenreuter en Verweij één overnachting in het Familiehuis. Steunen kan ook door de Facebookpagina te liken.

Bekijk de film (duur 4.28 minuten) en het foto-overzicht van de objecten.

Niets voorspellen

Een andere logee zegt: “Het hele gebeuren heeft me geleerd: je kunt niet plannen, je kunt niets voorspellen. Nee, je moet gewoon de dag laten komen, opstaan en kijken wat de dag aanbiedt.”

Zo intensIn de film vertelt een gast van het Familiehuis: “Mijn leven staat thuis eigenlijk gewoon helemaal stil. Het leven hier is zo intens, groot en verdrietig en zorgelijk.”

Energie”Het gaf ons een bepaalde energie die we nog niet kenden”, vertelden Nik Lijnis Huffenreuter en Echart Verweij in De Havenloods. Hun project in het Familiehuis was het mooiste van dat jaar, zeiden ze.

IndrukTwee mannen van het Rotterdamse communicatiebureau MXDmedia die een film mocht maken over het Familiehuis Daniel den Hoed, raakten daar erg onder de indruk.

Van De Kuip tot aan het Sigaartje, ze zijn op reusachtige doeken te koop. Met de opbrengst worden overnachtingen in het Familiehuis Daniel den Hoed betaald.

Curated from Erasmus MC : Fotodoeken voor Familiehuis

 

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen