27 september thema-bijeenkomst CRPS

Array

Máxima Medisch Centrum organiseert op dinsdagmiddag 27 september in MMC, locatie Eindhoven, een thema-middag over Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS). Anesthesioloog-pijnspecialist J.J. van den Berg gaat in op pijnklachten die ontstaan bij CRPS. De tweede spreker is Luc Boon, fysiotherapeut bij fysiotherapiepraktijk Gestel. Het onderwerp van zijn lezing is hoe om te gaan met pijnklachten in het dagelijks leven.

CRPS is een complicatie die ontstaat na letsel of operatie aan een ledemaat, arm of been. De ernst van het letsel staat los van de mate van de CRPS klachten. Zo kan een klein letsel, bijvoorbeeld een kneuzing van de hand, een ernstige vorm van CRPS geven.

De thema-middag vindt plaats in het auditorium op locatie Eindhoven. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de patiëntenvereniging CRPS. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Graag aanmelden via de CRPS vereniging, [email protected]. U kunt ook bellen met mw. R. van Eijk – van Tuijl, telefoonnummer 06 – 1682 88 86.

Informatie over het centrum voor pijngeneeskunde vindt u op https://centrumvoorpijngeneeskunde.mmc.nl/

Bron: Maxima MC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen