Geboortecentrum Anna organiseert Baby’s & Buiken

0
614
Interessante lezingen rondom zwangerschap en bevalling

Op zaterdag 12 november organiseert Geboortecentrum Anna een leuke en leerzame dag voor alle aanstaande ouders in het St. Anna Ziekenhuis. Er worden drie interessante lezingen gegeven rondom zwangerschap en bevalling. Verloskundigen en kraamverzorgenden zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en er is ruimte om een kijkje in het geboortecentrum te nemen.

Geboortecentrum Anna organiseert Baby’s & Buiken dit jaar voor de eerste keer. Tussen 10.00 en 14.00 uur worden er verschillende lezingen gegeven. Er is een lezing over gezonde voeding voor zowel moeder als kind met speciale aandacht voor het geven van borstvoeding. Er is een lezing over pijn rondom de bevalling. Wat is de functie van pijn en hoe kun je je hierop voorbereiden? En tot slot een lezing over Dunstan Babytaal waarin (aanstaande) ouders de vijf reflexgeluiden leren herkennen die alle pasgeboren baby’s maken.

Meer weten?

Voor meer informatie kijk op www.st-anna.nl/babysenbuiken. Je kunt je hier ook aanmelden. Alle lezingen zijn gratis toegankelijk, maar je moet je wel aanmelden omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, dus vol=vol. Ouders zijn de hele dag welkom, maar het is ook mogelijk om je voor één lezing aan te melden.

Bevallen in Geboortecentrum Anna

Het Geboortecentrum Anna is kleinschalig en gemoedelijk. Jouw gezin staat centraal en krijgt de aandacht die het verdient tijdens deze bijzondere en spannende periode. In het Geboortecentrum Anna werken verloskundigen uit de regio, gynaecologen, kinderartsen,verpleegkundigen en kraamverzorgenden nauw samen. Dat schept rust en zorgt dat de communicatie onderling soepel en persoonlijk verloopt: voor, tijdens en na de bevalling. Kijk voor meer informatie op www.st-anna.nl/geboortecentrum

Bron: St Anna